خبرگزاری فارس، گروه‌ استان‌ها- زهرا رسولی: «آش» یکی از خوراک‌های اصیل ایرانی است که تقریباً در تمام کشور پخته می‌شود و شامل انواع مختلف از جمله آش رشته، آش ماست، آش شله قلمکار، آش جو، آش دوغ و… ساده‌ترین آن آش رشته است که در واقع می‌توان گفت در کل کشور حدود 400 نوع آش وجود دارد که به سبک‌های مختلف پخته می‌شود.

با توجه به اصیل بودن آش به عنوان یک غذای ایرانی هر سال جشنواره ملی آش ایرانی در زنجان برگزار می‌شود، جشنواره‌ای که قدیمی‌ترین جشنواره غذای ایران است و هر سال در قالب آن اقوام مختلف ایرانی از نقاط مختلف کشور اقدام به پخت آش و نمایش آن می‌کنند.

روال برگزاری جشنواره به این شکل است که اقوام مختلف به دعوت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان گرد هم آمده و اقدام به پخت آش کرده  و به اجرای مراسم آئینی می‌پردازند.

دوره اول و دوم این جشنواره در فصل بهار و اردیبهشت ماه سالهای ۸۴ و ۸۵ در مجموعه تفریحی گاوازنگ برگزار شد اما پس از آن برگزاری جشنواره آش به فصل تابستان موکول شد، از همین رو سال‌هاست که این جشنواره در مردادماه برگزار می‌شود.

امسال نیز مطابق برنامه‌ریزی‌های قبلی قرار بود جشنواره آش از 21 تا 25 مردادماه برگزار شود، اما سپس در خبری متفاوت و چند روز مانده به برگزاری جشنواره اعلام شد که برگزاری آن به آبان‌ماه موکول شده است و علت آن نیز تقارن جشنواره آش با جشنواره روستا اعلام شد.

*همین آش است و همین کاسه!

تنها چند روز پس از اعلام این خبر، دوباره اعلام شد که جشنواره آش در همان زمان قبلی یعنی مردادماه برگزار خواهد شد و زمان آن نیز از 22 تا 27 مردادماه خواهد بود.

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ره توشه مهدویت کتابخانه عمومی شهید برهان عالی سنندج دانلود مد های ماشین برای بازی GTA V شرکت سایه روشن | پوشش سقف پاسیو | نورگیر ساختمان | نورگیر حبابی چراغ رنگی هموار کنکور ثمرچت,ثمر چت,ثمرگپ,ثمر گپ,samarchat,سایت انتقال ثمرچت معماری ازن ژنراتور